У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

06.12.13 09:09 0 817
За добу до міліції надійшло 20 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито 19 кримінальних проваджень за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— До міліції повідомили, що з підсобного приміщення 68-річної Світлани зі Здолбунова невідомі особи викрали десять алюмінієвих каструль. Сума збитку встановлюється.

— 37-річний рівнянин Богдан повідомив до міліції, що на території одного з ринків міста невідома особа проникла до автомобіля та викрала сумку. Потерпілий залишив автівку незамкненою. Сума збитку встановлюється.

— 53-річний Микола з Рівного повідомив до міліції, що на автомобільній стоянці по вулиці Млинівський невідомі особи розбили вікно його автівки та викрали сумку. Зловмисники заволоділи документами, банківськими картками та грошима в сумі близько 150 гривень.

- До міліції повідомив 30-річний Юрій з Рівного, що невідома особа в період часу з 08.30 до 12.45 години викрала з його квартири гроші в сумі близько 1000 доларів США та 200 Євро. Зловмисник проник у житло шляхом підбору ключа.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ