У Рівненській області міліціонери повернули додому неповнолітню, яка хотіла вирішити сімейні негаразди втечею

У Рівненській області міліціонери повернули додому неповнолітню, яка хотіла вирішити сімейні негаразди втечею

06.12.13 16:19 0 959
Післяобідньої пори 29 листопада до міліції звернулась 41-річна Руслана із заявою про зникнення 17-річної дочки Ольги. На її розшук негайно було орієнтовано особовий склад міліції області і громадськість. Менш як за добу міліціонери знайшли підлітка.

Мати розповідає, що 22 листопада її дочка поїхала на навчання до Млинівського державного технолого-економічного коледжу. Студенти востаннє бачили її у стінах навчального закладу за день до реєстрації цього факту у міліції та не знали, куди вона могла податись.

Правоохоронці перевірили розважальні заклади та торгові об’єкти у селищі, з’ясувавши, що «втікачка», найпевніше, вирушила до обласного центру.

У підтвердження цієї версії батьки додали, що у Рівному вони здають у найм власну квартиру. Молоду сім’ю, що орендує їх житло, попередили про можливу появу Ольги. Невдовзі оголошена в розшук студентка все ж подзвонила у двері згаданої квартири, а її наймачі відповідно поінформували міліцію.

Пояснюючи свою поведінку, дівчина сказала, що не бажає продовжувати навчання та відмовилась повертатись додому, бо «постійно конфліктує з матір’ю».

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков пояснив, що у зв’язку з цим Ольгу було влаштовано до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Олександрія Рівненського району, де вона буде перебувати, допоки соціальні служби не проведуть інспектування обстановки, що склалась у даній родині, і не з’ясують причин такого розвитку подій.

Як стало відомо, Ольга вже не вперше втікає з дому, проте до міліції батьки не зверталися і самі шукали дівчину.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (з обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ