У Рівненській області "Ми сини міліціонера і точно знаємо, якою повинна бути міліція"

У Рівненській області "Ми сини міліціонера і точно знаємо, якою повинна бути міліція"

06.12.13 17:47 0 1170
«Там мають працювати такі люди, як наш тато. Тобто, сильні, мужні, швидкі, відважні та з міцним здоров'ям. Міліціонерам у наш час працювати дуже важко, вони рано йдуть і пізно приходять з роботи…» Такими словами розпочинається лист, який написали брати Владислав та Артем Кузло. Хлопчаки з Рівненщини посіли третє місце у конкурсі «Напиши лист міліціонеру», який проходив у вересні по всій Україні.

Артем та Владислав, учні другого та четвертого класів, про роботу міліції знають чимало. Хлопці навчаються у звичайній сільській школі селища Золоте Дубровицького району, а їх тато Євген працює начальником штабу Дубровицького райвідділу міліції. Артем та Владислав уже змалечку мріють стати міліціонерами. Брати впевнені, що саме правоохоронці — люди чесні, порядні та сильні.

— Я хочу йти в міліцію працювати, що допомагати стареньким бабусям переходити дорогу, ловити грабіжників, шукати дітей, які губляться, — навперебій розповідають хлопчаки. — Я хочу бути таким міліціонером, як мій тато. Чесним, привітним, добрим сильним.

Батьки хлопчикам змалечку прищеплюють порядність та чесність. Владислав та Артем навчаються на «відмінно» та вже змалечку є активістами школи.

— Хлопчики обоє дуже розумні, гарно навчаються, на уроках активні, — зауважила вчитель Золотинської загальноосвітньої школи Світлана Володимирівна. —Займаються спортом. Коли ми проводимо бесіди, ким діти хочуть стати, то і Артем, і Владислав завжди говорять, що мріють стати міліціонерами. Cім’я у них дружна, про неї гарно відгукуються односельчани.

Тато хлопчиків, будучи достойним прикладом для своїх синів, з мудрістю виховує майбутніх правоохоронців.

— Дітям розповідаю лише позитивні моменти, — зазначив молодший лейтенант міліції начальник штабу Дубровицького РВ міліції Євген Кузло. — Намагаюся показувати їм приклад.

Хлопці знають, що у правоохоронця життя непросте, проте сповнене благородними справами.

«Приємно бачити міліціонера чесним та чуйним, зібраним, уважним, а головне привітним. Ми хочемо, щоб вони допомагали дітям, які втікають з дому чи губляться, щоб карали людей, які ображають менших та стареньких. Неприємно слухати, коли про міліцію кажуть погані слова, адже там працює наш тато, а він добра людина».

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Командир підрозділу ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ