У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

06.12.13 19:23 0 809
За добу відкрито два кримінальні провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та два кримінальні провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— Міліціонери виявили у будинку 30-річної жительки Гощанського району в картонній коробці сушену подріблену речовину ззовні схожу на рослини коноплі та водний фільтр для вживання наркотичних речовин. Вага наркотичного засобу становить 11 грам. Жінка пояснила, що вилучене належить її співмешканцю 35-річному Юрію, який зберігав наркотики для власного вживання. Речовина, ззовні схожа на рослини коноплі, та водний фільтр відправлено на експертизу до Науково-дослідного криміналістичного центу при УМВС.

— 31-річна Олена з Дубенського району повідомила до міліції, що Оксана з міста Дубно займається збутом наркотичних засобів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Автоколона вирушила на ...
Наступна новина: У Словаччині вбивають ...

КОМЕНТАРІ