На Тернопіллі з крижаного полону врятовано лебедя

На Тернопіллі з крижаного полону врятовано лебедя

06.12.13 15:34 0 876
Випадок трапився 4 грудня на ставку, розташованому в центрі міста Зборів. Цього дня працівники пожежно-рятувальної служби провели незвичну операцію – їм довелося визволяти з крижаного полону лебедя.

Про біду, що трапилася з лебедем, який примерз до криги на середині водойми, рятувальників повідомив один з місцевих жителів, в господарстві якого проживав цей птах. До місця виклику відразу прибуло рятувальне відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини на чолі з начальником Зборівського районного відділу підполковником служби цивільного захисту Сергієм Корнійчуком.

Вочевидь напередодні птах залишився ночувати на воді та внаслідок нічного зниження температури примерз до криги, товщина якої на ранок сягала близько двох сантиметрів і не вже не міг ані злетіти, ані відплисти.

За допомогою надувного човна один з працівників ДСНС, одягнутий в рятувальний жилет, дістався до знесиленого крижаного бранця, який майже не пручався, коли його визволяли. Врешті решт за допомогою мотузки човен з рятувальником та порятованим доправили до берега. Птаха передали господарю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Наш шлях – до Європи» - ...
Наступна новина: США запевнили Ізраїль, що ...

КОМЕНТАРІ