Вже четвертий день в Тернополі продовжується пікетуванням облдержадміністрації

Вже четвертий день в Тернополі продовжується пікетуванням облдержадміністрації

06.12.13 16:02 0 953
5 грудня 2013 року Страйковий комітет м. Тернополя продовжив пікетування Тернопільської облдержадміністрації. Пікетувальники з 6:00 стоять біля усіх входів і виходів з будівлі Тернопільської ОДА.

Мітингувальники вимагають, щоб голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян подав у відставку і вийшов з лав Партії регіонів. Люди також підтримують вимоги київського Майдану щодо відставки Кабінету Міністрів та Президента України.

Громада скандує "Слава Україні! – Героям Слава!", "Україна – понад усе!", "Банду геть!". Тернополяни звертаються до усіх перехожих, закликаючи приєднуватися до них. Працівники облдержадміністрації щойно побачивши, що відбувається пікет, розвертаються та йдуть геть, прикриваючи обличчя. Кількість людей, які прийшли висловити свою позицію, постійно збільшується.

"Ми закликаємо усіх містян приєднуватися до нас. Є інформація, що начальники деяких управлінь прийшли на роботу ще о 3:00. Заявляю, що ми проводимо виключно мирний пікет і роз'яснювальну роботу. Хотів би застерегти усіх, щодо недопустимості провокацій. Разом – і до кінця! За нами перемога, бо з нами український народ", – зазначив голова Страйкового комітету Тернополя Володимир Стаюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На 19.00 львів’ян кличуть ...
Наступна новина: «Львівщина отримала 2,3 ...

КОМЕНТАРІ