Мешканці Тернопільщини підтримують активістив столичного Майдану

Мешканці Тернопільщини підтримують активістив столичного Майдану

06.12.13 18:03 0 771
Мешканці Тернопільщини підтримують активістів столичного Майдану. Щодня з міста вирушає до Києва близько тисячі людей. Ті, хто повертається з Києва, закликають усіх до максимальної мобілізації на столичний Евромайдан.

"Тернопільщина завжди давала поштовх змінам у країні, – наголосив керівник Тернопільської обласної організації ВО "Свобода", очільник страйкового комітету міста Володимир Стаюра. – тисячі мешканців області на Майдані у Києві відстоюють свій вибір, своє майбутнє. Ми у різний спосіб підтримуємо їх. Ті, хто не має можливості поїхати в столицю, активно долучаються до різних акцій протесту на місці. Напевно, за останні роки Тернопіль ще не бачив такої кількості обурених громадян на площах і майданах. Наша мета – повалення злочинного режиму і я переконаний: разом нам вдасться це зробити!".

Нагадаємо, в місті триває безстроковий страйк, уже четвертий день поспіль представники опозиційних партій, активісти громадських організацій пікетують Тернопільську ОДА. Вони вимагають відставки голови ОДА Валентина Хоптяна та його виходу з лав Партій регіонів.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціянти по-звірячому ...
Наступна новина: Виїзні прес -тури: як ...

КОМЕНТАРІ