На Тернопіллі оцінити, щоб приватизувати

На Тернопіллі оцінити, щоб приватизувати

06.12.13 16:32 0 1020
Три об’єкти державного майна потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

Два із них розміщені у Тернополі на вул. Текстильній,30а. Балансоутримувач – міжрайонне управління водного господарства. Це частина площадки з асфальтним покриттям площею 1330 кв.м та частина приміщень гаражів площею 104,4 кв.м.

У Бережанах (пл. Ринок,4) оцінки потребує частина адміністративного корпусу загальною площею 69,42 кв.м, що перебуває на балансі Головного управління Держсанепідслужби у Тернопільській області.

Ще один об’єкт у Тернополі (вул. Бенцаля, буд. 5/16) потрібно оцінити, щоб визначити його ринкову вартість з метою приватизації шляхом продажу на аукціоні. Це нежитлові приміщення загальною площею 96,8 кв.м (одне приміщення площею 18,2 кв.м; друге – 32,4 кв.м; третє – 46,2 кв.м), що не увійшли до статутного капіталу ПАТ “Тернопільхліб” в процесі приватизації, але перебувають на його балансі.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 19 грудня 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 12 грудня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 48 (793) за 4 грудня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ