Ірина Фаріон: «Ми всі перестали бути виборцями, ми стали борцями!»

Ірина Фаріон: «Ми всі перестали бути виборцями, ми стали борцями!»

06.12.13 18:09 0 786
«Ми змагаємося не лише за права людини, а за права зневаженої нації, зневаженої на своїй, Богом даній землі. На нашій українські землі має бути абсолютно забезпечено право української нації. Якщо в Україні буде добре українські нації, то буде добре і всім иншим націям, яким ми тиснемо руку. Тому, волаючи на весь світ про право нації на мирні зібрання, ми також волаємо про право нації на створення своєї, самодостатньої української держави!». Про це на Майдані Незалежности заявила народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

З приводу розгортання нової хвилі репресій проти активістів Майдану, зокрема свободівців, Ірина Фаріон зазначила: «Нас не залякають силовою боротьбою проти нас, бо найстрашніша смерть для нас – відступ у нашій боротьбі. Ми всі перестали бути виборцями, ми стали борцями!». Свободівка також оголосила мітингувальникам найближчий план дій та стратегічний план – курс на неспинну боротьбу.

«Наша підсвідомість є рушієм наших змагань. Часто наш раціональний підхід до нашої неспинної боротьби створює реальні перешкоди, але мусимо пам’ятати, що лише люди, що живуть всупереч усьому, є провідниками нації. Тарас Шевченко жив тоді, коли маленькі гоголі обирали шлях пристосування і кар’єри. І Гоголь не став провідником – ним став Шевченко, який запліднювався повстанськими ідеями українського минулого. Не минають ті, що здатні до ірраціонального сприйняття світу! Вороги чекають на нашу фізичну втому і психологічну розбалансованість. Мусимо довести, що ми – герої і що ми незламні!», – заявила Ірина Фаріон.

Вона також наголосила: «Україна є частиною світової спільноти. На світовій шахівниці грають лише ті, хто є найбільшими гравцями. Виграє лише той, хто провадить егоїстичну, егоцентричну національну політику. Основний наш ворог – Москва – є і нині. І діє не лише назовні, але й всередині нашої держави через Партію регіонів, комуністів та політичного трупа Медведчука, який своєю висохлою мордою заклеїв частину країни. Але вони є не більш небезпечними, ніж сумніви всередині нас. Нашим борцям-повстанцям було важче: у них не було відкритого майдану. Вміймо прочитати з наших очей, що всі ми стоїмо надовго і всі ми одержимі нашою основною метою!»

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Режим ...
Наступна новина: Влада спише на Майдан ...

КОМЕНТАРІ