Автоколона вирушила на Межигір’я, аби блокувати резиденцію Януковича

Автоколона вирушила на Межигір’я, аби блокувати резиденцію Януковича

06.12.13 19:23 0 769
6 грудня 2013 року колона з більш ніж пів сотні автомобілів із протестувальниками, які вимагають відставки Януковича та виконання всіх вимог опозиції вирушила до джерела «Дзвонкова криниця», що розташоване неподалік резиденції президента Януковича у Межигір’ї. Протестувальники мають намір провести прощу, що може спричинити блокування проїзду до резиденції Януковича через велику кількість автомобілів. Про це повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Бублик, який на своєму авті рухається в колоні.

«Ми їдемо на прощу до джерела, що неподалік резиденції Януковича. Проте може так статися, що через велику кількість автомобілів буде заблоковано і саму резиденцію. Відомо, що зараз у Шевченківському суді триває засідання у справі активіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзиндзі і туди стягнули силу-силенну «Беркута».

Такі акції ми влаштовуватимемо щодня – розтягуватимемо сили спецбійців по усьому Києву і області. У влади не вистачить «Беркута», аби блокувати усі заходи опозиції. Народ хоче нормальної цивілізованої держави, і ніяким негідникам у погонах не вдасться зупинити націю, яка піднімається з колін!», – розповів Юрій Бублик.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ