На білбордах Львова – кращий спортсмен Львівщини за підсумками жовтня 2013 року Маркіян Івашко

На білбордах Львова – кращий спортсмен Львівщини за підсумками жовтня 2013 року Маркіян Івашко

06.12.13 18:25 0 1236
З ініціативи відділення НОК України у Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості в грудні ц.р. у Львові вже вдруге з’явилися білборди із зображенням кращого спортсмена за підсумками окремого місяця. Зокрема упродовж місяця містилися фотозображення кращої спортсмени жовтня 2013 року борчині Ірини Гусяк, а упродовж грудня львів’яни та гості міста зможуть бачити зображення кращого спортсмена листопада, члена національної збірної команди України зі стрільби з лука, заслуженого майстра спорту Маркіяна Івашка.
Встановлення таких білбордів стало можливим завдяки співпраці з новими інформаційними партнерів відділення НОК України у Львівській області компаніями–операторами зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».
Ця практика відповідно до угоди з ДП "Контракти-медіа" ТзОВ Українське рекламне агентство "Галицькі контракти", вже стає традиційною й як соціальна реклама буде щомісячно змінюватися фотозображеннями кращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Відзначено кращих ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ