Олександр Сич: «Ми стоїмо за те, щоб ніхто не топтав нашу гідність!»

Олександр Сич: «Ми стоїмо за те, щоб ніхто не топтав нашу гідність!»

06.12.13 18:36 0 980
«Київ лютує! Столиця лютує сотнями тисяч сердець, які сповнені рішучости змінити ситуацію в нашій державі, домогтися, аби в Україні панували спокій і добробут, щоби насамперед шанували людську гідність». Про це 6 грудня 2013 року заявив народний депутат України Олександр Сич під час загальноміського віча в Івано-Франківську.

«Ми тут не тому, що хочемо в Европу. Ми хочемо, щоб Европа була в нас! Ми стоїмо за те, щоб ніхто не топтав нашу гідність. Це дійсно революція! Революція як бажання радикально змінити ситуацію на краще!», – зазначив Олександр Сич. За його словами, Майдан є ще й своєрідним дзеркалом, яке показує істинне ставлення до Партії регіонів, керманичі якої починали з крадіжок шапок, відтак переключилася на заводи, а сьогодні має єдиним своїм завданням розкрадання державного б’юджету.

Як відзначив Олександр Сич, на даному етапі розпочалася своєрідна позиційна війна. Вона є марудною, однак її слід витримати, адже вирішується доля України. «Якщо цей уряд, цей режим переборють нас провокаціями і тому подібними методами, тоді вони візьмуть «Беркут» і кожного з нас скрутять у баранячий ріг, а країна стане на шлях тоталітаризму. Якщо ж ми зможемо домогтися свого – тоді розпочнеться поступовий рух України до нормального демократичного европейського життя.

Ніхто не прагне розрухи. Ніхто не хоче жорстокости, не шукає смерти. Нехай нас чинний режим не провокує на це. Кожне життя – це величезна цінність!», – наголосив Олександр Сич. – Якщо завтра-післязавтра у Києві буде мільйон наших громадян і ця кількість зростатиме – режим похитнеться! За таких обставин ні «Беркут», ні внутрішні війська, ні армія уже нічого не зроблять. Чим більше нас буде у Києві – тим більшим є шанс мирного розв’язання конфлікту».

Свободівець наголосив: вимоги Майдану незмінні – відставка уряду Азарова, проведення одночасних президентських і парламентських виборів, що уможливить підписання вже новою владою Угоди про асоціяцію з ЕС, звільнення політв’язнів та покарання силовиків, винних у насильницькому розгоні учасників мирних пікетувань.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Тернопільська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ