Тернопільська обласна рада висловила недовіру «губернатору»

Тернопільська обласна рада висловила недовіру «губернатору»

06.12.13 18:36 0 791
6 грудня 2013 року більшістю голосів депутати Тернопільської обласної ради висловили недовіру голові Тернопільської обласної державної адміністрації «регіоналові» Валентину Хоптяну.

Голова фракції ВО «Свобода» в Тернопільській облраді Марія Чашка у зв’язку з цим заявила: «Незважаючи на відсутність представників Партії регіонів, Єдиного Центру та Блоку Литвина, представники громади дали адекватну оцінку злочинній діяльності виконавчої влади, яка замість захищати інтереси жителів Тернопільщини, обрала шлях рабського прислужництва банді Януковича.

Ми виконали рішення тернопільського майдану. Громада одностайно проголосувала за недовіру голові ОДА, а ми підтримали це рішення на сесії».

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра звернувся до присутніх: «Від сьогодні в нашій області немає влади Партії регіонів! Це порушники закону, які мають відповідати за свої злочини, а не гріти крісла в кабінетах. Разом ми відправимо їх у політичне небуття!».

Депутат Верховної Ради України від ВО «Свобода» Олег Сиротюк наголосив: «Майже рік з подачі ОДА тервиборчком не вводив до складу облради 16 депутатів. Ми відновили справедливість і зараз бачимо,що ця позиція була вкрай необхідною. Сьогодні Тернопільська обласна рада перебрала на себе делеговані адміністрації повноваження. Кожна рада на Тернопільщині має ухвалити аналогічні рішення. Депутати всіх рад повинні бути з людьми, щоби показати злочинній владі, хто в домі господар. Ми зараз спільно пишемо історію нової Української держави!».

Депутати Тернопільської обласної ради вирішили звернутися до усіх місцевих рад области підтримати ухвалені під час сесії рішення, зокрема про забезпечення дотримання вимог Конституції України та законів України на території Тернопільської области та про підтримку проєкту закону «Про внесення змін до Закону України «Про міліцію» (щодо ліквідації спеціяльних підрозділів міліції особливого призначення)».

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ