Олег Тягнибок: «Опозиція єдина з громадськими організаціями у спільній боротьбі з режимом»

Олег Тягнибок: «Опозиція єдина з громадськими організаціями у спільній боротьбі з режимом»

06.12.13 18:37 0 747
Якщо громадські активісти та опозиційні партії об’єднують свої зусилля у боротьбі з режимом – це якраз і є ознака того, що ми вступили на етап розбудови зовсім иншої країни. Наша держава стала иншою і в першу чергу це в морально-психологічному плані. Про це 6 грудня заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час спільного брифінгу з громадськими активістами в Штабі національного спротиву.

Парламентар зазначив, що раніше політики жили в своєму середовищі, а громадські активісти, українські патріоти, які сидять у соціяльних мережах і висловлюють свої думки, – у своєму.

«Це були різні середовища і вони не мали надтісного контакту між собою. Тим і скористалася влада. Якщо влада чула, що з’являються якісь непорозуміння, – з Банкової моментально розліталися «темники», які, власне, і ставили собі на меті розколоти українське суспільство», – наголосив Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів зазначив, що спільний брифінг громадських активістів і лідерів опозиції є свідченням того, що в нас єдина мета.

«Усе те, що написано в зверненні, яке озвучили громадські активісти, звісно, що ми, політичні сили, абсолютно сприймаємо. Ми сприймаємо те, що ми є менеджерами українського народу, ми сприймаємо те, що конкретні пункти, які зазначені, це і є нашим певним дороговказом – вони мають трансформуватися в політичні гасла. Саме ці пункти, ми з першого дня нашої боротьби декларували. Всі непорозуміння, які раніше виникали у викладенні вимог, повністю знято. Для мене особисто найважнішим є те, що така спільна прес-конференцією, спільна декларація розуміння один одного є знищенням всіх підлих планів Банкової, яка працює на збереження влади і розкол суспільства. Саме розуміння нашої спільної мети абсолютно сприймається в народі. Я сподіваюся, що в подальшому ми не дамо жодного шансу Банковій розколоти українське суспільство», – підкреслив Олег Тягнибок

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ