Олег Тягнибок: «Хто би як не хотів нас розсварити – ми разом у боротьбі за українську ідею і ми переможемо!»

Олег Тягнибок: «Хто би як не хотів нас розсварити – ми разом у боротьбі за українську ідею і ми переможемо!»

06.12.13 23:35 0 771
Давайте сьогодні, 6 грудня, від Майдану привітаємо всіх військовослужбовців, ветеранів Збройних сил України та Військово-морського флоту. Оскільки вони на своїх руках носять український тризуб – ми всі, майданом, вітаючи військових з українським святом, ми закликаємо українських військовослужбовців приєднуватися до українського народу в боротьбі за краще майбутнє,зокрема і ваших сімей. Про це 6 грудня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежности.

Націоналіст повідомив учасникам Майдану про те, що суддя Шевченківського суду Володимир Бугель ухвалив рішення про попереднє ув’язнення на 2 місяці Андрія Дзиндзі, який очолює ГО «Дорожній контроль» і сьогодні мав очолити автоколону на Межигір’я. Його та двох инших людей, зокрема свободівця, вчора затримали особи в цивільному (детальніше: http://www.svoboda.kiev.ua/diyalnist/novyny/045135/).

«Це вже чотирнадцятий політв’язень системи! Ми будемо їх рятувати, витягувати з ув’язнення! Потрібно блокувати адміністративні споруди для того, щоби вони нарешті зрозуміли: з народом треба рахуватися! Владі треба почути голос майдану: банду геть!

Сьогодні ми пікетували державні органи влади, продовжували пікет Кабінету Міністрів, Адміністрації Президента, Генеральної прокуратури, Шевченківського районного суду. Ми продовжуватиме пікети держаних установ, але також будемо пікетувати оселі суддів, котрі ув’язнюють наших побратимів, із якими ми разом боремося!» – зазначив націоналіст.

Олег Тягнибок згадав і про гарні новини: сесія Тернопільської обласної ради переважною більшістю голосів висловила недовіру очільнику Тернопільської обласної державної адміністрації – ставленику Януковича, та через створення нових органів почала перебирати владу на Тернопіллі від «регіоналів».

Детальніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/045186/

«Дуже важливо, що ми розуміємо: перебування тут, на Майдані України, принесе нам всім перемогу. Ми зробимо Україну державою національною, в якій пануватиме закон і соціяльна справедливість! Ми – разом. Хто би як не хотів нас розсварити – ми разом у боротьбі за українську ідею і ми переможемо!» – підсумував Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Вакарчук закликав ...

КОМЕНТАРІ