Вихованцям Володимир-Волинської школи за державні кошти будують спортивну та актову зали

Вихованцям Володимир-Волинської школи за державні кошти будують спортивну та актову зали

07.12.13 14:44 0 869
У Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» будують спортивну та актову зали. Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко відвідав навчальний заклад і ознайомився з ходом робіт, а також оглянув класні кімнати та їдальню.

Будівництво ведеться за державні кошти. Рівень готовності об’єкта – 85%. Нині майстри КП «Промжитлобуд» здійснюють внутрішньо-оздоблювальні роботи, а зовнішні, крім благоустрою, - уже виконані.

«Будівництво залів наближається до завершення. Уряд спрямовує нам вчасно кошти, а обласне казначейство, у свою чергу, оперативно перераховує їх на рахунки за місцем призначення. Так, днями область виділила черговий транш грошей на це будівництво. Приємно дивитися на великі і світлі зали, які зроблено за європейським зразком. Діти займатимуться спортом у теплому приміщенні з усіма необхідними умовами. Об’єкт плануємо здати у першому кварталі 2014-го», - зазначив Олександр Башкаленко, спілкуючись з директором школи.

Загальна кошторисна вартість робіт цього проекту становить понад 7,8 млн грн. Будівництво фінансується з державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі з ...

КОМЕНТАРІ