На Волині розширюють мережу дошкільних закладів

На Волині розширюють мережу дошкільних закладів

07.12.13 12:45 0 744
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко проконтролював освоєння державних коштів на реконструкції дошкільного навчального закладу №2 по вул Луцькій 25 у смт Турійськ.

Дитсадок у селищі будується за рахунок коштів фонду регіонального розвитку. Інвестиція держави у добудову складатиме 3,6 млн грн. До 206 існуючих місць створять ще 40 додаткових. Капсулу під будівництво нових приміщень ДНЗ заклали торік восени.

Перший заступник голови облдержадміністрації оглянув будівельний майданчик, поспілкувався з майстрами ТзОВ «Оріон Будінвест-2».

Олександр Башкаленко відзначив якість зроблених робіт та зазначив, що в області уже майже чотири роки триває активна робота, спрямована на розширення дошкільної мережі, а забезпечення кожної дитини належними умовами і вихованням - чітко прописано у президентських ініціативах.

«Здати цей об’єкт плануємо в І кварталі наступного року. Програма Уряду передбачає такий підхід: починати і завершувати, не створюючи довгобудів. І у планах 2014-го - подальше розширення мережі освітніх об’єктів», - підкреслив Олександр Башкаленко.

За дорученням голови облдержадміністрації Бориса Клімчука покрівлю існуючого дитсадка повністю перекрили з шиферного на металочерепичний.

До слова, у 2013 р. відкрито ряд дитсадків у Маневицькому, Ківерцівському, Луцькому районах. Ще 14 об’єктів у роботі. До кінця року на Волині заплановано розширити дошкільну мережу на 1400 місць.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення начальника ...
Наступна новина: Музиканти, які виступлять ...

КОМЕНТАРІ