Міський голова Микола Романюк: «Працівники органів місцевого самоврядування працюють на благо територіальної громади»

Міський голова Микола Романюк: «Працівники органів місцевого самоврядування працюють на благо територіальної громади»

07.12.13 11:38 0 807
7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. міський голова Микола Романюк у залі засідань міської ради привітав працівників структурних підрозділів міської ради з професійним святом.

Звертаючись до присутніх, він зазначив: «Працівники органів місцевого самоврядування працюють на благо територіальної громади. Люди переживають за проблеми лучан, вони працюють над перспективою розвитку міста. Тож я хотів би щиро подякувати за непросту і нелегку працю. Працівнику необхідно вникнути у проблему кожної людини, подумати, як її вирішити. Не завжди є можливість миттєво розв’язати те чи інше питання, з яким до міської влади звертаються лучани, однак, ми намагаємося їх максимально вирішувати. лучани в особі посадових осіб Луцької міської ради мають надійного помічника у вирішенні їхніх проблем. Це можна сказати ствердно, адже особливих скарг на працівників міської ради від лучан не надходило».

Микола Романюк побажав усім міцного здоров’я, наснаги, благополуччя та достатку у сім’ях та разом спільно працювати на благо територіальної громади та вручив почесні грамоти та подяки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди Дня місцевого ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ