Волинська область: під час відкритого уроку рятувальники нагородили кращих волонтерів та навчили учнів правил порятунку людини

Волинська область: під час відкритого уроку рятувальники нагородили кращих волонтерів та навчили учнів правил порятунку людини

07.12.13 15:18 0 1363
6 грудня 2013 року в Луцькому навчально-виховному комплексі №26 співробітниками Волинського обласного управління ДСНС та членами добровільного пожежного товариства краю проведено навчальне заняття з учнями 8-х класів щодо правил безпеки життєдіяльності та порядку надання непритомній людині першої медичної допомоги для порятунку її життя.

Під час навчального уроку рятувальники за допомоги мультимедійних презентацій та відеофільмів розповіли учням основні правила безпеки для запобігання пожеж, надзвичайних ситуацій, інших подій та трагічних випадків за участі дітей.

З нагоди міжнародного дня волонтера, який відзначався напередодні, за активну участь у волонтерському русі з пропаганди правил безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді та в реалізації заходів у рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», грамотами від управління ДСНС в області та обласного Добровільного пожежного товариства нагороджено учнів цього навчального закладу: Ігоря Бабулу, Ярослава Дричика, Олександра Іранека.

Ці юні волонтери за допомоги рятувальників навчати своїх однолітків порядку виконання на комп’ютеризованому манекені реанімаційних заходів: штучного дихання та непрямого масажу серця. Найбільш активні діти та педагоги мали змогу практично перевірити щойно здобуті знання на манекені.

Всі присутні учні отримали друковані листівки з правил безпеки взимку та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій. Для навчального закладу вручено комплект навчальних плакатів формату А2, що підготовлені обласним Добровільним пожежним товариством.

Всього в навчальному уроці взяли участь 120 учнів та 5 педагогів навчального комплексу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ