Івшина: У наших сусідів є план – володіти Києвом, щоб погрожувати і Європі

Івшина: У наших сусідів є план – володіти Києвом, щоб погрожувати і Європі

07.12.13 13:31 0 745
У наших сусідів є план – володіти Києвом. Хто домінує тут, той може погрожувати і цілій Європі. Те, що відбувається на Євромайдані, – не лише українська боротьба. Наскільки ясно це розуміє західний світ?

Про це йдеться у матеріалі Лариси Івшиної, опублікованому на сайті газети «День».

Лариса Івшина, побачивши після розгону Майдану світлину нажаханих дітей, які ховаються за брамою Михайлівського Золотоверхого, відразу написала на своїй сторінці у Facebook: «Це відкидає нас у часи Батия».

У блозі вона продовжує цю думку:

«Здавалося б, стільки всього минуло, але крізь тисячоліття цей могутній пульсуючий «лазер» історії знову нам нагадує про те, за що триває боротьба», – підкреслила вона і додала, що хоче, аби це розуміли українці та європейці.

«Ми стоїмо справді на своєму могутньому історичному щиті, але довгі часи перебування у різних неприродних формах відучили нас мислити так широко історично: боротьба точиться не лише за нафту-газ. Насамперед – за місце в історії», – зазначає журналістка.

Лариса Івшина додає, що аналогії не обмежуються лише Батием. На її думку, є такі фігури, в які, здається, реінкарнувався Андрій Боголюбський, який був відторгнутий Києвом.

«І тому з помсти, з комплексів і образ з’явилося це бажання приходити до отчого дому, руйнувати його і приводити «орду», – додає Лариса Івшина.



Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Швейцарського ...
Наступна новина: Закарпаття: на Тячівщині ...

КОМЕНТАРІ