Думанська: Офіцерам до душі троянди від львів’янок. Армія з народом

Думанська: Офіцерам до душі троянди від львів’янок. Армія з народом

07.12.13 10:40 0 701
Львівські жінки привітали військовослужбовців зі святом та подарували листівки і троянди. Офіцери дуже доброзичливо реагували на такий подарунок та не були напружені.

Про це написала у Facebook відома письменниця Оксана Думанська.

«Повідомляю, що на Батуринській, 2 до нас вийшли два офіцери і дуже доброзичливо відреагували на коротку промову Мар’яни Савки, яка емоційно-проникливо привітала їх зі святом. Офіцери не були напружені чи настрашені, узяли наші листівки і троянди… Армія з народом», – зазначила вона.

Також вона додала, що «люб’язні міліціонери підійшли і сказали, що будуть нас супроводжувати, навіть з авто», хоча дівчата запевняли: йтимуть тротуарами і рух не перекриватимуть.

«Але молоді хлопці все одно пішли за молодими дівчатами – де ще вони побачать такий український квітник?! На душі легко...», – написала Оксана Думанська.

Нагадаємо, у Львові з нагоди Дня Збройних сил відбулася мирна акція – дві ходи, які організували львівські жінки. Частина львів’янок зібралася у центрі міста на пл. Соборній, привітавши службовців військової прокуратури. Друга хода стартувала на вул. Батуринській. Жінки дарували військовим троянди та вітальні листівки.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: Заява про ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА з ...

КОМЕНТАРІ