Івано-Франківські протестувальники з подякою звертаються до ректорів вищих навчальних закладів міста

Івано-Франківські протестувальники з подякою звертаються до ректорів вищих навчальних закладів міста

07.12.13 09:56 0 738
Події, що відбуваються в Україні та на нашому віче в Івано-Франківську ще раз і ще раз стверджують волевиявлення українського народу у мирному відстоюванні свого права на майбутнє європейської України

Саме наша молодь, студентство стало індикатором незворотніх процесів, що відбуваються у свідомості кожного українця у кожному куточку нашої країни.

І ми хочемо звернутися зі словами подяки до усіх керівників вищих навчальних закладів нашого міста.

Питання не в тому, що їхня позиція та схвальне відношення до власного волевиявлення наших дітей забезпечується конституцією. Підтримка з їхнього боку студентського руху є тим основним життєвим уроком, котрий кожен викладач повинен дати своєму студентові. Саме ця підтримка студентського руху є основою формування свідомості вільної людини, що не відчуватиме пута рабства, є першим і основним уроком на шляху побудови майбутнього життя у вільній, незалежній, європейській державі – Україні.

Від нашого штабу національного спротиву, хочемо сказати велике спасибі керівництву та усім викладачам вищих навчальних закладів м.Івано-Франківська, котрі свято виконують свою обіцянку завжди бути на стороні своїх учнів – своїх дітей заради їхнього майбутнього та майбутнього нашої держави.

Слава Україні!

Героям Слава!

Івано-Франківський міський штаб національного спротиву

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ