Івано-Франківськ: секретар міської ради Микола Вітенко подякував громаді міста за відстоювання громадянських прав та свобод

Івано-Франківськ: секретар міської ради Микола Вітенко подякував громаді міста за відстоювання громадянських прав та свобод

07.12.13 16:14 0 810
Івано-Франківці продовжують мітингувати під стінами адміністративного будинку

в Івано-Франківську знову відбувся багатотисячний мітинг під стінами адміністративного будинку. Мешканці міста та області продовжують вимагати відставки уряду та президента країни.

Виступаючи перед громадою секретар міської ради Микола Вітенко звернув увагу на цинізм державного керівництва, зокрема і президента який дозволяє собі закордонні вояжі у час коли країна потерпає від політичної кризи й міліони українців стоять на вулиці.

Микола Вітенко подякував івано-франківцям за їх активну позицію та закликав зробити повний крок на шляшу до звільнення від злочинного режиму.

" ми зробили половину кроку на шляху до звільнення від режиму, а тому я прошу вас довести до кінця цей крок. Ми повинні щодня стояти на цій площі, щоб злочинна влада розуміна, що українці не прогнуться" - сказав Микола Вітенко.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З січня по листопад ц.р. ...
Наступна новина: Львівщина: Андрій ...

КОМЕНТАРІ