Львівщина: Андрій Мадзяновський нагородив кращих спортсменів обласного центру «Інваспорт»

Львівщина: Андрій Мадзяновський нагородив кращих спортсменів обласного центру «Інваспорт»

07.12.13 16:34 0 730
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський взяв участь в спортивному вечорі з нагоди підведення підсумків спортивної діяльності серед спортсменів з обмеженими можливостями області у 2013 році.

Заступник керівника області привітав спортсменів із Міжнародним днем інвалідів та 20-річчям центру «Інваспорт».

«Історія життя кожного з вас – це історія героя, який знайшов в собі сили та став прикладом для майбутнього покоління. Приємно відзначити, що на Львівщині центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» існує вже 20 років. Я сподіваюсь, що завдяки вам та вашому прикладу ми будемо рухатись тільки вперед», – сказав заступник голови ОДА у вітальному слові.

Андрій Мадзяновський нагородив кращих спортсменів грамотами облдержадміністрації та годинниками від голови ОДА, а також від імені голови облдержадміністрації Олега Сала побажав їм сил та наснаги для досягнення нових вершин.

Зазначимо, за даними статистичної звітності систематичними заняттями спортом в області охоплено понад 1 000 осіб з обмеженими можливостями, більшість з яких концентрується в системі єдиної в області дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів «Галичина», низки спортивних клубів на місцях та федераціях. Важливу роль відіграє обласний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

На останніх Паралімпійських іграх у Лондоні змагалося 12 спортсменів області, які вибороли 2 золотих, 1 срібну і 2 бронзові медалі. У 2013 році 23 кращих спортсменів з обмеженими можливостями Львівщини отримують стипендії голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ