«Львівська ОДА сприятиме у реалізації спільних проектів із «Укрпоштою», – Олег Сало

«Львівська ОДА сприятиме у реалізації спільних проектів із «Укрпоштою», – Олег Сало

07.12.13 14:39 0 800
Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало спільно з Генеральним директором Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Костянтином Кривенком 6 грудня підписав меморандум про співробітництво у сфері поштового зв’язку між Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» та Львівською обласною державною адміністрацією.

«Підписання цього меморандуму ще раз демонструє прагнення сприяти розвитку економічного, культурного та соціального розвитку і зміцнення відносин між сторонами, а також визнає важливість впливу функціонування сфери поштового зв’язку на економічний розвиток Львівщини,», – сказав очільник Львівщини.

Загалом, відповідно до тексту Меморандуму, співробітництвом між сторонами полягатиме у в сприянні розвитку ефективних, сучасних та всеохоплюючих послуг поштового зв’язку високої якості, у тому числі через підтримку в створенні регіонального сортувального центру у м. Львові.

«Створення такого центру – вкрай вигідне для Львівщини, адже після того, як об’єкт буде введено у експлуатацію, матимемо близько тисячі нових робочих місць. Загалом це потужна інвестиція у наш край, яка дозволить також наповнювати місцевий бюджет додатковими надходженнями», – зазначив О.Сало.

Як повідомив Генеральний директор Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Костянтин Кривенко, метою цього Меморандуму є розвиток та поглиблення співробітництва у сфері поштового зв’язку через підтримку та реалізацію спільних проектів та заходів, обмін інформацією та досвідом у відповідності до чинного законодавства України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вихованцям ...

КОМЕНТАРІ