З нагоди Дня місцевого самоврядування керівники структурних підрозділів Львівської ОДА заслухають проблеми місцевих рад

З нагоди Дня місцевого самоврядування керівники структурних підрозділів Львівської ОДА заслухають проблеми місцевих рад

07.12.13 11:27 0 780
Таке протокольне доручення дав голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало. Так, 7 грудня, в День місцевого самоврядування, керівники департаментів Львівської облдержадміністрації здійснять робочі зустрічі з головами районних, міських, селищних та сільських рад в області.

Як наголосив заступник голови – керівник апарату ОДА Андрій Мадзяновський, керівники структурних підрозділів під час перевірок повинні особливу увагу звернути на об’єкти незавершеного будівництва, які мають бути здані в експлуатацію в 2014 році. Також пріоритетними є питання щодо розвитку соціальної сфери, погашення заборгованості із виплати заробітної плати та наповнення і виконання бюджету.

«Це не є комплексна перевірка виконання повноважень місцевих рад, головне ваше завдання поспілкуватись із головами, вислухати їхні проблеми та пропозиції, а також скласти своє враження та дати оцінку діяльності голови, що стане основою для подальших перевірок», – наголосив А. Мадзяновський.

Зазначимо, в Україні триває реалізація Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Глава держави неодноразово наголошував на важливості скоординованих дій органів державної влади та органів на місцях задля покращення добробуту населення.

Про результати робочих поїздок у райони керівники доповідатимуть під час апаратної наради облдержадмінстрації в понеділок, 9 грудня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ