Маркіян Лопачак: "Львівські свободівці перебувають на вістрі революційних подій"

Маркіян Лопачак: "Львівські свободівці перебувають на вістрі революційних подій"

07.12.13 17:38 0 923
Враховуючи умови, які ми маємо нині в Києві, а саме холоднеча, безсоння, постійна напруга через нагнітання істерії провладними ЗМІ, які покликані деморалізувати протестувальників, львівські свободівці справляють надзвичайно потужний позитивний вплив на пересічних українців, які долучаються до акцій протесту. Про це 6 грудня 2013 року повідомив голова Львівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Маркіян Лопачак.

Як повідомив націоналіст, в перші дні масових заходів львівські свободівці взяли на себе обов'язки належного забезпечення функціонування Київської міської адміністрації, де розмістилися тисячі приїжджих мітингувальників.

"Опісля на плечі активістів Львівської міської "Свободи" лягла відповідальність за забезпечення життєдіяльності іншого плацдарму революції – приміщення Міжнародного палацу культури та мистецтв, знаного в народі як Жовтневий палац. Тут ми зайнялися розміщенням людей, які прибувають, організацію для них належної ночівлі та харчування. Оскільки Жовтневий палац розташований найближче до головних урядових споруд – Верховної Ради України, Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента, тобто перебуває на вістрі можливої атаки каральних загонів та "тітушок", львівські свободівці взяли на себе відповідальність за організацію охорони будівлі", – зазначив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 грудня 2013 року ...
Наступна новина: Львівщина: заклади та ...

КОМЕНТАРІ