Рівненська область: рятувальники проводять профілактичну роботу у сільських населених пунктах щодо дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період

Рівненська область: рятувальники проводять профілактичну роботу у сільських населених пунктах щодо дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період

07.12.13 08:04 0 726
З настанням зимового періоду у пожежно-рятувальну службу дедалі більше надходить повідомлень про пожежі та трагічні випадки на них, основними причинами яких є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів, пічного опалення та несправність електромереж.

З метою попередження виникнення пожеж, травмування та загиблі людей на них, працівниками Сарненського, Здолбунівського, Рокитнівського та Гощанського районних секторів ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з соцпрацівниками, правоохоронцями, волонтерами, членами ДПД проводять пропагандистську роботу у сільських населених пунктах, щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Оглянувши помешкання на предмет дотримання ними вимог пожежної безпеки, особлива увага приділялася на безпечне використання пічного опалення та експлуатацію електромереж.

Держслужба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі та поведінку з вогнем. Вчасно проводити попереджувальний ремонт електромереж, не допускати її перенавантаження, не користуватися несправними електричними приладами, не залишати печі, які топляться, без догляду або доручати нагляд за ними малолітнім дітям; користуватися печами, які мають тріщини; застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі речовини; прокладати димоходи опалюваних печей по горючих основах. Категорично заборонено палити в ліжку.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ