Завдяки програмі "Доступне житло" перші шість тернопільських родин стали новоселами

Завдяки програмі "Доступне житло" перші шість тернопільських родин стали новоселами

07.12.13 15:58 0 758
У Тернополі на вулиці Коновальця,5, введено в експлуатацію багатоквартирний житловий будинок, збудований ТОВ "Тернопільбуд", у якому перші шість сімей отримали квартири за умовами державної програми здешевлення вартості іпотечних кредитів.

Загалом за період дії програми в області укладено 72 договори-відшкодування частини процентів за кредитами на придбання житла, з яких у поточному році оформлено 46 іпотечних кредитів під 3 % річних на придбання житла у багатоквартирних житлових будинках.

Активну участь у державній програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів беруть провідні будівельні організації області.

Громадяни які потребують поліпшення житлових умов можуть придбати доступне житло у 15 об'єктах житлового будівництва на території області, шість з яких багатоквартирні житлові будинки, що споруджуються ТОВ "Тернопільбуд" та чотири будинки ПП"Креатор-Буд". На даний час ТОВ "Тернопільбуд" завершує будівництво житлових будинків на вулицях Довженка, Гайовій та Микулинецькій у Тернополі, де 44 сім'ї отримають квартири за підтримки держави.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбулися ...
Наступна новина: На Львівщині у черговому ...

КОМЕНТАРІ