Янукович хоче транслювати «Лебедине озеро» під час зачистки Майдану – Тарас Стецьків

Янукович хоче транслювати «Лебедине озеро» під час зачистки Майдану – Тарас Стецьків

07.12.13 20:40 0 733
Захоплення телецентру у Києві може свідчити про те, що Янукович хоче перекрити всі інформаційні потоки і створити потрібну йому інформаційну картину під підписання Декларації про зобов’язання вступити у Митний Союз. Таку думку висловив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка», колишній Президент Національної телекомпанії України (2005), Тарас Стецьків.

«Це захоплення - чисто російський, путінський сценарій. Янукович його повторює, щоб створити таке загальне телевізійне поле, яке йому потрібне», - заявив він.

За словами представника «Третьої Української Республіки», мова йде не лише про будівлю Національної телекомпанії України, а й про передавальний центр, котрий транслює телевізійний сигнал.

«Думаю, немає сенсу захоплювати будівлю по вул. Мельникова, 42. Мова швидше йде про те, що силовики захопили телевишку, через яку транслюються сигнали усіх телеканалів, - зазначив Тарас Стецьків. – Янукович хоче створити свою інформаційну картинку, як в Росії, коли буде жорстока зачистка Майдану, а телебачення показуватиме Лебедине озеро», - підкреслив він.

Нагадуємо, сьогодні вночі силовики взяли під охорону телецентр у Києві, що на вулиці Мельникова, 42, неподалік станції метро Дорогожичі.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12031
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роман Ткач: У неділю – ...

КОМЕНТАРІ