Олег Тягнибок: «Підтримка всього світу – запорука нашої пермоги»

Олег Тягнибок: «Підтримка всього світу – запорука нашої пермоги»

07.12.13 21:00 0 914
Те, що представники Грузії, Молдови та европейських країн приїхали до Києва, є знаком солідарности з нашою державою і віри в нашу перемогу. Весь світ на нас дивиться і нами захоплюється. Саме в тому запорука нашої звитяги. Про це 7 грудня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежности.

«Теплі слова, які нам говорять люди зі всього світу, мають додавати нам енергії в боротьбі. Це відчуття, що ми не самі, що ми все робимо правильно, адже наша справа – абсолютно шляхетна. Ми боремося не персонально для себе, а для держави. Ми боремося за гордість, що ми є великою і европейською нацією. Однак маємо погану владу. Нам усім від імени Майдану слід висловити вимогу Януковичу – він не має права вести будь-які переговори за спинами власного народу. Кожен із нас має право знати те, про що він говорив із Путіним у Сочі. Ми вимагаємо правди. Ми не дамо їм продавати Україну та вести сепаратистські розмови! Тому ту владу треба викинути геть!

Не можна себе так поводити, як це роблять вони. Не можна об українців витирати ноги, принижувати нашу національну гідність, знищувати соціяльну справедливість держави, позбавляти нас базових громадянських прав. Ми – нація горда, успішна. Кожен із нас достойний жити нормальним життям. Чому вони забирають у нас наше майбутнє? Вони думають, що вже Бога за бороду схопили, що їм все можна, що вони можуть маніпулювати українцями, як їм того хочеться? Ми не дамо їм цього зробити. Ми захистимо своїх дітей, свою державу!

Я хочу, аби кожен зрозумів: ми є єдиною великою родиною. А це значить, що маємо стояти один за одного, маємо визволяти наших побратимів, які зараз у в’язниці, маємо вимагати відставки того бандитського уряду та покарання для негідників у погонах, які б’ють мирних мешканців. Ми маємо право на мирний протест, бо ми – нація», – заявив лідер «Свободи», виступаючи на Майдані Незалежности.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Янукович ...
Наступна новина: Жовтневий палац ...

КОМЕНТАРІ