Фермери Мар’їнського району Донеччини везуть київському Майдану продукти харчування власного виробництва

Фермери Мар’їнського району Донеччини везуть київському Майдану продукти харчування власного виробництва

07.12.13 21:31 0 959
7 грудня 2013 року фермери Мар’їнського району Донецької области вирушили власним автотранспортом у Київ на Евромайдан. Вони везуть для потреб мітингувальників тону свіжого м’яса, тону картоплі та кілька тон иншої городини власного виробництва. Про це селяни повідомили очільника Донецької обласної організації ВО «Свобода» Ігоря Славгородського.

Фермери просять допомоги у супроводі вантажу на під’їзді до Києва у донецьких націоналістів, бо остерігаються перешкод з боку влади. Селяни добровільно зібрали продукти харчування з кількох фермерських господарств району та підкреслюють, що цим вчинком вони хотять висловити солідарність з протестувальниками і заявити про підтримку їхніх вимог до влади.

«Ми пишаємося патріотичними настроями наших селян. Цим вчинком вони показали, що Україна єдина і на заході, і на сході у своїх прагненнях до кращого життя у цивілізованій, европейській країні з українською владою, що буде дбати про свій народ», – прокоментував вчинок селян Ігор Славгородський.

Очікується, що завтра фермери прибудуть до Київської міської ради, щоби передати ці продовольчі товари учасникам мирних зборів.

«Це дуже важлива підтримка, адже щодня наші лави стають ширшими. Люди прибувають з різних куточків країни.

Сьогодні вчергове переконалися, що Донбас теж підтримує мирні збори. Ми дуже вдячні за допомогу. І хочу запевнити: разом ми переможемо» – повідомив у стінах Київради керівник Секретаріяту депутатської фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді Сергій Рудик.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жовтневий палац ...
Наступна новина: Нова хвиля провокацій проти ...

КОМЕНТАРІ