На Волині неповнолітній скоїв дев'ять крадіжок

На Волині неповнолітній скоїв дев'ять крадіжок

08.12.13 19:27 0 1222
Старовижівські правоохоронці затримали неповнолітнього мешканця району, який скоював крадіжки. У діях підлітка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбачені статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Старовижівського районного відділу УМВС України у Волинській області надійшло відношення з організації, в якому повідомлялося про скоєння злочину. У повідомленні, зокрема, йшлося про те, що невідомий проник до приміщення товариства, звідки викрав гроші та офісне приладдя.

Проведеними заходами оперативники встановили особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення. Ним виявився 16-річний мешканець району.

Правоохоронці встановили, що хлопець причетний до скоєння дев’яти крадіжок на території селища. Зловмисник, попередньо пошкодивши вікно чи вхідні двері споруди, проникав до приміщення і забирав гроші та офісне приладдя.

– Відносно хлопця обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт, – повідомив начальник Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Карпук. – За фактами скоєння крадіжок слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонер полку УДСО ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ