На Волині виявили спритника, котрий ошукав громадян на 20 тисяч гривен

На Волині виявили спритника, котрий ошукав громадян на 20 тисяч гривен

08.12.13 22:23 0 793
До Маневицького РВ УМВС УМВС України у Волинській області звернулися жителі села Велика Яблунька із заявою про те, що в жовтні житель Донецької області ошукав їх.

У ході проведених слідчо-оперативних дій встановили, що 49-річний житель Донеччини, який у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, крадіжки і шахрайські дії, приїхав на Волинь, аби купити в громадян картоплю. Розпочавши закупівлю, пообіцяв, що оплату проведе наступного дня.

– Таким чином у проміжку часу з 8-ї до 15-ї години чоловік, зловживаючи довірою жителів села, «заготовив» 30 тонн картоплі на загальну суму 19533 гривні, – повідомив начальник Маневицького райвідділу УМВС України у Волинській області Петро Оксентюк. – Однак розраховуватися за товар спритник не збирався, тож повернувся в Донецьку область, де на ринках реалізував незаконно отриману продукцію. Загалом спритник обдурив 13 громадян.

Своїми навмисними діями чоловік скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Лідія САХАРУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ