У Львівській області обікрасти можуть не лише чужі люди, але й добрі знайомі

У Львівській області обікрасти можуть не лише чужі люди, але й добрі знайомі

08.12.13 08:22 0 1225
Неодноразово у засобах масової інформації повідомлялось про різного роду крадіжки. Мабуть більшість таких кримінальних правопорушень можна було би уникнути, якби громадяни були більш обачними та не залишали свої гроші чи інше майно у місці, доступному для сторонніх осіб. Як показує досвід, обікрасти можуть не лише чужі люди, але й добрі знайомі.

Мешканець міста Самбора навіть і не сподівався, що через свою необачливість позбудиться власних грошей. Чоловік запросив знайомого, в свою квартиру з проханням перенести йому меблі. Слід зазначити, що «горе» знайомий того дня вживав спиртні напої та, коли дав згоду допомогти, знаходився вже в стані алкогольного сп’яніння. Прийшовши в чуже житло, чоловік побачив гроші в сумі 1200 грн. і викрав їх.

З метою повернення грошей потерпілий звернувся по допомогу в Самбірський міськвідділ міліції. По факту даної крадіжки було відкрито кримінальне провадження. Невдовзі 41-річний крадій був відданий до суду. В судовому засіданні він повністю визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся. Шкоду, заподіяну внаслідок крадіжки, відшкодував потерпілому повністю. Враховуючи зібрані в ході досудового розслідування докази, суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (Крадіжка) КК України та призначив йому покарання у вигляді штрафу в сумі 850 грн.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вірменія у 2014 році ...
Наступна новина: Волинь: допоможіть ...

КОМЕНТАРІ