На Тернопіллі свою правду сусід вирішив довести з сокирою в руках

На Тернопіллі свою правду сусід вирішив довести з сокирою в руках

08.12.13 16:35 0 782
На Тернопільщині ледь не закінчилася трагедією сварка за земельну межу між двома жителями одного із сіл Кременецького району. Через дерева, що ростуть на межі двох обійсть, 68-річний пенсіонер ледь не позбавив життя 39-річного сусіда.

Односельці розповідають, що у старшого чоловіка – складний характер. З ким в селі він тільки не сварився. Йому завжди й всього було мало. Захланність спровокувала ворожнечу з найближчими сусідами через дерева, що росли на межі господарств. Пенсіонер доводив, що це його власність, і навіть близько не підпускав нікого до деревини.

Одного дня 39-річний сусід вирішив обрізати гілля, що розкинулося аж на його подвір’я. Взяв електропилку і став до праці. За це й отримав від пенсіонера обухом сокири по голові.

З відкритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток черепа, забійною травмою головного мозку у важкому стані потерпілого забрали до реанімаційного відділення обласної лікарні.

Проти його кривдника відкрито кримінальне провадження за статтями 15(частина 2) та 115 (частина 1) – замах на вбивство. Триває досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області під ...
Наступна новина: Львівщина: інформація про ...

КОМЕНТАРІ