В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці зустрілись зі школярами

08.12.13 20:47 0 763
У рамках тижня правових знань оперуповноважені сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Олександр Корчнявий та Віталій Кучера зустрілися з учнями Верхньовизницької загальноосвітньої школи.

Для обговорення було обрано тему адміністративних правопорушень та відповідальності за них. Спілкуючись з молоддю, Олександр Корчнявий мав на меті донести до присутніх важливість та необхідність дотримання у повсякденному житті законності та недопущення правопорушень чи скоєння злочинів. Окремо слухачам нагадали про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і паління у громадських місцях.

На завершення лекції учні мали можливість поставити працівникам міліції запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді та поради. Найбільше присутніх цікавило, яка відповідальність за розпивання алкоголю, зберігання марихуани, де утримують неповнолітніх за вчинення злочинів та ін.

Після закінчення зустрічі підлітки поділилися своїми враженнями і висловили побажання, що в майбутньому потрібно проводити побільше таких зустрічей.

Як зазначив начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда, робота у даному напрямку залишається й надалі дуже актуальною та пріоритетною. Адже основне завдання правового виховання молоді – це формування у них правомірної поведінки і поваги до законів.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як протидіяти торгівлі ...
Наступна новина: Прапори Євросоюзу ...

КОМЕНТАРІ