В Ужгороді затримано крадія комунальної решітки

В Ужгороді затримано крадія комунальної решітки

08.12.13 20:15 0 764
Ужгородські патрульні затримали місцевого мешканця, котрий переносив комунальну металеву решітку, яку він поцупив з під’їзду багатоповерхівки по вулиці Минайській.

Вчора, із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції, звернувся 40-річний ужгородець, майстер дільниці ЖРЕРу про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, викрала металеву решітку для батареї, яка знаходилася на 7-му поверсі багатоповерхівки по вулиці Минайській.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та наряд патрульної служби міськвідділу міліції. Завдяки професійним діям правоохоронців, ця крадіжка була розкрита.

В ході вжитих заходів міліціонери встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 54-річний безробітний, місцевий мешканець. Під час розмови з міліціонерами чоловік зізнався, що крадіжку спланував завчасно. Як повідомив правопорушник, викрадене хотів продати, а «зароблене» таким чином – витратити на власні потреби.

Речовий доказ вилучено. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до трьох років. На даний час триває слідство, а остаточну крапку в цій неприємній історії поставить суд – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник .

Повідомила Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Фаріон: «Великим ...
Наступна новина: Як протидіяти торгівлі ...

КОМЕНТАРІ