Закарпаття: на Великоберезнянщині «накрили» нарколабораторію

Закарпаття: на Великоберезнянщині «накрили» нарколабораторію

08.12.13 17:39 0 739
На Великоберезнянщині молодий чоловік у господарській прибудові свого житлового будинку облаштував цілу лабораторію, в якій вирощував коноплю за системою гідропоніки. Дуже клопітливо поставився ґазда до даної справи, рослини дбайливо доглядав, підживляв, забезпечуючи належні кліматичні умови.

Працівники Перечинського райвідділу міліції, отримавши оперативну інформацію про те, що житель Великого Березного може бути причетним до наркобізнесу, провели обшук помешкання за вказаною адресою. Усі дії правоохоронці здійснювали тільки після отримання санкції суду.

Те, що побачили міліціонери в кімнаті під час обшуку, перевершило всі їх сподівання. Майже півтораметрові рослини коноплі знаходилися кожна в окремому пластиковому горщику. Вміло налагоджена система водопостачання та підігріву електролампами. На стіні навіть вивішений графік з розрахунками та інструкціями щодо правильного догляду за рослинами. Плідний врожай, а саме 148 рослин коноплі, міліція вилучила для проведення всіх необхідних експертиз.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції. Обставини справи повинно з?ясувати слідство.

Повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Країни-члени СОТ підписали ...

КОМЕНТАРІ