Олег Тягнибок: «Це не просто черговий Майдан, це – Революція Гідности!»

Олег Тягнибок: «Це не просто черговий Майдан, це – Революція Гідности!»

08.12.13 15:23 0 802
«Влада зрадила українців! Янукович упродовж останніх трьох років принижував нашу національну гідність, позбавляв українців громадянських прав, знищив соціяльну справедливість, зруйнував економіку. Ба більше, він ще й впав на коліна перед путінським Кремлем і здає Україну Москві. Чи потрібно українському народові, щоб Україну затягнули в «тайожний союз». Ні! Тому разом – до перемоги! Тільки після виконання наших вимог ми підемо звідси. Бо в нас не просто революція, у нас із вами – Революція Гідности!». Про це 8 грудня 2013 року на під час виступу на Майдані Незалежности заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів заявив:

«Ми боремося за наше майбутнє, яке однозначно в Европі. Ми усім Майданом вимагаємо негайно оприлюднити інформацію про таємні переговори Януковича з Путіним. Не дозволено нікому за спинами народу про щось домовлятися від імени цього народу!

Вони нас тягнуть знову в репресії, в часи сталінізму. Люди пропадають безвісти, затриманим одягають на голову мішки, нині вже незаконно ув’язнено шістнадцятьох активістів Майдану. До них не допускають наших адвокатів, лише дають своїх, міліційних – це сталінізм. Я не хочу повернення тих часів, народ цього не хоче, тому ми будемо боротися до перемоги!

От зараз януковичі хочуть, щоб ми відправлялися туди – під московське ярмо. Але наш, товариство, шлях – до Европи. Вони хочуть голодомори тут організувати – Азаров уже погрожує, що західній Україні, яка активно підтримує протести, він буде перекривати економічний краник. Тому, товариство, я хочу, щоб припинилися розмови, що нібито нічого не дає наше стояння. А я хочу зараз спитати Майдан – чи є тут студенти-учасники голодування 90-го року? Ми з вами двадцять три роки тому, тут, на цьому Майдані стояли й боролися – і студентська революція перемогла, Україна стала незалежною! Тоді теж були такі, які казали – «давайте розійдемось, бо нічого з того не буде». А вийшло! І тому разом – до перемоги! «Разом – до перемоги» – це наш стратегічний план. «Разом» – це означає, що нас має бути багато, дуже багато. Стояти, блокувати і тиснути цю владу. Ми – це всі разом. Разом оголошуємо Національну революцію! А це означає: жодних сварок між собою. Стати мають всі разом: і підприємці, і б`юджетники, і студенти, і пенсіонери, і автомобілісти, і пішоходи. Ми разом – проти тієї банди. Банду – геть!

А що означає «до перемоги»? До перемоги означає – до виконання всіх наших вимог. Наші вимоги чіткі: покарати нелюдів у погонах, які побили наших дітей, які побили Майдан. До перемоги – це означає випустити усіх політичних в’язнів Евромайдану. До перемоги означає – відставка уряду Азарова. До перемоги – це перезавантаження влади: нові вибори президента і парламенту. Це означає підписання Угоди про асоціяцію з ЕС. Так, громадо? Це і є перемога. І тільки після виконання цих вимог ми підемо звідси. Бо в нас не просто революція, це – Революція Гідности!».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чудова четвірка: анкер, ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ