Завершилися змагання четвертого етапу Кубка світу з санного спорту

Завершилися змагання четвертого етапу Кубка світу з санного спорту

08.12.13 20:11 0 939
На санній трасі канадського Вістлера продовжувалися змагання за Кубку світу з санного спорту.
Збірна команда України, основу якої складають санкарі Львівщини, веде боротьбу за ліцензії на право участі у 22-х Зимових Олімпійських Іграх у м. Сочі (РФ).
На четвертому етапі Кубка націй на санній трасі Вістлера львів’янин Андрій Кісь у змаганнях серед чоловіків показав 19 результат, що дозволило йому в заліку Кубка світу після чотирьох етапів (Лілегаммер, Іглс, Вінтенберг, Вістлер) опинитися на 40 позиції (17 очок).
Серед 69 кращих санкарів світу лідирує німець Фелікс Лох (330 очок).
Представник Тернопільщини Андрій Мандзій у цьому рейтингу – 43 (10 очок), а молодий львів’янин Антон Дукач – 64 (2 очки).
Загалом на олімпійській трасі в Сочі змагатимуться 40 чоловічих одномісних екіпажів. У попередньому олімпійському відборі Андрій Кісь посідає 30 позицію.
Серед 50 жінок світового рейтингу після стартів у Вістлері беззаперечним лідером є Наталі Гейсенбергер (Німеччина) з абсолютними балами (400 очок).
Загалом на путівки в Сочі очікують 30 жіночих екіпажів.
Члени національної збірної команди України львів’янки Олена Стецків, яка на четвертому етапі Кубка Націй у Вістлері показала найкращий серед українок час і 18 результат, посідає у загальному заліку Кубка світу 31 позицію (40 очок) й за попереднім олімпійським рейтингом є 26-ю.
Олена Шмухова після чотирьох етапів у заліку Кубка світу – 33-я (33очки), а в попередньому олімпійському рейтингу – 28-а.
Анастасія Полуситок, яка фінішувала у Вістлері на 21 місці, у заліку Кубка світу наразі йде 35-ю (31 очко), а в попередньому олімпійському рейтингу – 30-а.
Найдосвідченіша в українській збірній Марина Галайджян після 4-х етапів Кубка світу – 36-а (27 очок), а в олімпійському рейтингу – 31-а.
Серед 34 двомісних екіпажів, які виборюють Кубок світу, наразі лідирує німецький екіпаж Тобіас Ведл - Тобіас Арлт (385 очок).
Український екіпаж Олександр Оболончик (Тернопільська область) - Роман Захарків (Львівська область) за сумою чотирьох етапів виявилися на 24 місці (71 очко). А львівський екіпаж Іван Винницький - Анатолій Легедза, які у Вістлері здобули 21 очко – на 31 місці (42 очки).
Потрібно зазначити, що в Сочі змагатиметься 20 чоловічих пар. У попередньому олімпійському рейтингу – О.Оболончик-Р.Захарків посідають 18 місце, а І. Винницький-А. Легедза – 24.
В командній естафеті українці у складі: О. Стецків, А. Кісь, О. Оболончик-Р. Захарків за попереднім олімпійським рейтингом посідають 13 позицію.
У командній естафеті путівки на Сочі отримають 14 команд.
Важливим для здобуття олімпійських ліцензій залишається черговий старт на трасах в Парк-Сіті (США).

А 16 грудня ц.р. збірна команда України прилітає до Львова (рейс Відень-Львів).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Юрій Михальчишин: «Якщо ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Революція ...

КОМЕНТАРІ