Олег Тягнибок: «Революція Гідности» набирає обертів!»

Олег Тягнибок: «Революція Гідности» набирає обертів!»

08.12.13 20:12 0 706
«1 грудня на Майдан вийшло пів мільйона людей, і всі заговорили про революцію. Але сьогодні в центрі міста – удвічі більше протестувальників. Це і є відповідь, бо це означає, що Революція Гідности набирає обертів. Якщо дотиснемо владу – ми переможемо!». Про це 8 грудня 2013 року під час вечірнього брифінгу лідерів опозиції для ЗМІ заявив очільник ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Раніше часто запитували, наскільки успішною була певна акція опозиції. Очевидно, що один із ключових критеріїв – це кількість учасників акцій протесту. 1 грудня на Майдан вийшло пів мільйона людей, і всі заговорили про революцію. Але сьогодні в центрі міста – удвічі більше протестувальників. Це і є відповідь, бо це означає, що революція набирає обертів.

Найближча ніч є дуже важливою для громади, якщо влада спробує розіграти силовий сценарій розгону протестувальників. Надважливо, аби і завтра в центрі столиці було багато людей, аби ми могли утримувати контроль над адміністративними будівлями. У тому і є суть нашого плану дій – змусити владу дослухатися до вимог народу.

Практично весь центр столиці нині перебуває під контролем протестувальників. Наголошую: мешканці кварталів у центрі міста можуть вільно пересуватися. У разі необхідности усі спеціяльні служби – «швидка», пожежники тощо – безперешкодно можуть проїхати. Усе працює як годинник, жодних сутичок чи якихось конфліктів немає, уся інформація сходиться до центрального штабу.

Тож, закликаємо усіх лишатися на Майдані. Буквально з 5-ї ранку будемо продовжувати пікетування. Якщо дотиснемо владу – ми переможемо!», – наголосив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершилися змагання ...
Наступна новина: Юрій Сиротюк: «Повалення ...

КОМЕНТАРІ