Ірина Фаріон: «Великим політичним майданом стала вся Україна»

Ірина Фаріон: «Великим політичним майданом стала вся Україна»

08.12.13 20:13 0 777
Після розігнання так званого «неполітичного майдану» ми захопили великий політичний майдан. Великим політичним майданом стала вся Україна, і це – наша перша перемога. Про це заявила у своєму виступі 8 грудня 2013 року на всенародному вічі у Львові народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

«Не врегульовуються глобальні політичні питання неполітичними методами, не лікуються глибокі колоніяльні хвороби без лікарів, – зазначила Ірина Фаріон. – Не можна пускати у своє серце примітивні, тупі, нікчемні технології влади, які мають на меті роз’єднати опозиційних політиків і громаду. Створено великий політичний майдан, і кожна людина стала великим політиком – це наша перша перемога. Ми стоїмо на плечах один одного, аби сягнути сили нашої свободи. Свобода – це те, що ми ніколи нікому не віддамо.

Друга наша перемога в тім, що ми розпросторилися над тими інституціями, які ніколи нікому не віддамо – Київраду, так званий «Жовтневий палац» та инші. Це для того, щоби ми отаборилися на нашому великому політичному майдані надовго. Ми діємо упевнено, поступово, крок за кроком, долаючи сумніву, зневіру, підступи, лукавство».

Ірина Фаріон наголосила, що не можна протиставляти громаду політичній опозиційній спільноті, не можна маніпулювати суспільною думкою. «Треба розуміти, що тільки спільними зусиллями ми зможемо протистояти тому ворогу, що вміщається в українську абетку – від букви «А» – Азірова до букви «Я» – Януковича, – зазначила народний депутат. – Упродовж третього тижня ми збираємо багатолюдні маніфестації. Наша з вами присутність на всіх майданах – це найпевніша умова нашої перемоги. Але, окрім кількости, потрібна якість нашого мислення, потрібне усвідомлення того, що в країні реально розпочалася національна революція. Ми інтегруємося в европейську спільноту тоді, коли сповна звільнимося від колоніяльного способу мислення».

«Ми нічого не братимемо штурмом – наш протест винятково мирний. Тактику штурму ми заступаємо иншою тактикою – тактикою облоги, облоги всіх інституцій, які стали антиукраїнськими й антидержавними. Проти нас оголошено психологічну війну, у якій виграє той, для кого час стане не ворогом, а супутником, той, хто впевнений у собі, самодостатній і невідступний.

Не відомо, скільки доведеться стояти, відомо одне – не можна зрушитися з місця, бо за нами – прірва. І в цю прірву мають злетіти наші вороги», – наголосила націоналістка.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ