Навісні конструкції: маркізи.

Навісні конструкції: маркізи.

09.12.13 11:10 0 5872
Сьогодні рідкісна людина не знає назви і функцій привабливих навісних конструкцій з тентових тканин , що з'являються на фасадах будівель разом з теплими променями весняного сонця. Так що ж таке маркіза і для чого вона потрібна? Маркізи є найкращими сонцезахисними системами на сьогоднішній день , які мають цілий ряд переваг: створюють тінь , ховають квіти , меблі від прямих сонячних променів , залишаючи при цьому доступ світла , і відмінно підходять до будь-якого інтер'єру .

На самому початку маркізи застосовували для оформлення магазинів , вітрин , носіїв реклами. А іноді деякі рекламодавці за свій рахунок ставлять маркізи на вітринах та інших місцях заради , того щоб розмістити свою рекламу на маркіза . Безсумнівно в наш час маркізи навіси стали використовуватися з великою популярністю , особливо у власників заміських будинків і дач , тому що є відмінним засобом від захисту сонячних променів , а також стати захистом навіть від невеликого дощу . З появою маркіз люди перестали встановлювати громіздкі споруди для таких цілей.

Поставивши маркізу можна засмагати , не побоюючись згоріти , снідати і вечеряти на відкритому повітрі , сховавшись від не потрібних поглядів перехожих. Також , можна залишати дітей грати на свіжому повітрі, не переживаючи про обгоранні дитячої шкіри від сонячних променів. Для того щоб зрозуміти що таке маркіза і як її використовувати , не потрібно багато зусиль - для управління цими простими в експлуатації конструкціями досить повернути ручку або натиснути на кнопку дистанційного пульта. А деякі види маркіз автоматично реагують на зміни погоди і самостійно розсуваються і складаються.

Крім усього ще є не маловажний плюс у використання маркіз для котеджів , тому що є окрасою зовнішнього вигляду будинку крім прямого призначення . А враховуючи різноманітність маркіз на нашому ринку сонцезахисних систем дуже легко купити маркізи , який які будуть ідеально вписуватися в інтер'єр будь-якого будинку .

маркизы выдвижные


Переваги маркізів

Маркізи , володіють головною перевагою в порівнянні з внутрішніми сонцезахисними системами , які надають тінь усередині приміщення , а також і зовні , не обмежуючи нормального доступу світла і прекрасного виду з вікна.

Не мало важливим достоїнством у застосуванні маркіз , є функція енергозбереження , тому що в літній час маркізи відображають основну частину ультрафіолетового випромінювання , захищаючи від надмірного нагрівання повітря в приміщенні , відповідно витрати на охолодження кондиціонером зменшуються. Крім того , маркізи чудово захищають від спекотної жари , не перешкоджаючи проникненню свіжого повітря в приміщення , а також захищають меблі від вицвітання .

А в сучасних офісах за допомогою маркіз прибирають поява відблисків на комп'ютерних екранах , телевізорах. Можна ще відзначити наступні переваги маркіз це те , що вони створюють затишний і елегантний вигляд заміським будинкам , маркізи застосовують для затінення балконів , захисту від дощу , дозволяють довго перебувати на свіжому повітрі , і для цих цілей існує спеціальна маркізние тканина не пропускає шкідливий ультрафіолетове світло .

Не дивлячись на те , що маркізи можуть виступати в якості прикрас , вони дуже прості в управлінні , і є надійною технікою , до того ж величезний вибір маркіз дозволяє підібрати конкретну модель.

Функціональність маркізів

Маркізи представляють собою легкий навіс , на збираєте каркасі , який встановлюється на стіні будівлі. Маркізи можна ставити над вікнами , навіс в цьому випадку може розсуватися , опускатися і навіть відкидатися , створюючи потрібну тінь. Як правило такі системи встановлюють один раз, не прибираючи в зимовий час , а просто складаються в каркас , який знаходиться на стіні.

Маркізи дуже просто встановлювати , використовуючи кронштейни. Каркас маркізи виконаний зі стійкого до корозії алюмінієвого профілю. Допустима висота і винесення маркізи від стіни може бути 1,2 метра , а ширина доходити до 4 метрів. Головним елементом є захисний тент , який створює тінь , маркізи легко забираються і складаються, за допомогою ручного приводу або карниза з електроприводом. Закріпити маркізу можна в абсолютно будь-якому положенні.

Маркізи можуть бути ручного або дистанційного керування за допомогою пульта, а на деяких моделях застосовується сонячно - вітрова автоматика , оснащена спеціальними датчиками , що дуже зручно особливо якщо довго немає господарів будинку , за допомогою спеціальних датчиків система автоматично може коригувати кут нахилу в залежності від напрямку сонця .


Джерело: http://www.sun-naves.ru/i_shop/markizy
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ