Різниця між СПА салоном і салоном краси

Різниця між СПА салоном і салоном краси

09.12.13 11:08 0 7267
Що таке SPA - салон? Які процедури , як правило , в ньому представлені? Чим вони відрізняються від звичайних процедур , які можна провести в салоні краси або медичному центрі? Давайте спробуємо розібратися.

Термін SPA - це абревіатура латинського виразу « sanitas per aqua », що означає «здоров'я через воду». Існує й інша версія: SPA-догляд називається так тому , що зародився в бельгійському місті Spa , відомому своїми термальними водами. Салон красоты в Уфе ZILI ART дасть вам можливість пройти усі необхідні процедури.

Що таке SPA - салон?
Сьогодні , коли мова заходить про SPA , ми говоримо про салон , оснащеному самим передовим обладнанням , в якому працюють фахівці найвищого класу.

Загальна концепція SPA -догляду спрямована на комплексну релаксацію , поліпшення загального самопочуття . У хорошому салоні не буває дрібниць: інтер'єр , увага до клієнтів , музика , лікувальні чаї та фіто- коктейлі , легкі живильні закуски , ароматичні свічки дуже важливі для настрою клієнта , і, отже , успіху салону. Це холістичний , тобто комплексний догляд.
процедури


Опис діяльності SPA - салону не обмежується простим переліком процедур. Ключове слово для того , щоб уявити, як все відбувається - « ритуал ». Ритуал включає в себе все - розслаблюючі процедури , м'які рушники , полум'я ароматичних свічок , медитативну музику , тонкі аромати , слова , які вам тут скажуть про необхідність єднання духовної і фізичної енергій. Вам запропонують легку закуску , вітамінні коктейлі і соки , трав'яні чаї.

Отже , в салоні ви зможете відчути вишуканість інтер'єру , задоволення і комфорт , і подбати про ваше ...

... ТІЛУ. Широкий набір послуг і процедур дозволяє кожному отримати те , що здатне максимально розслабити , покращити стан здоров'я і зовнішності.

У більшості салонів різні парні - східного , слов'янського і європейського стилю , де можна розслабитися , провести сеанс масажу з медом , ароматичними маслами , спробувати фруктові мікси і найкращі сорти чаю.

Можна скористатися і фінської , і російській парній , і кедрової бочкою . У деяких клубах існують також фітнес- зони , в яких можливі заняття аеробікою , йогою , танцями живота , сальсою і т.п.

SPA -процедури допомагають боротися з целюлітом за допомогою різних обгортань . Наприклад , грязі Мертвого моря. Починати процедуру слід з сольового піллінга , він допомагає шкірі звільнитися від ороговілих клітин і відкриває пори. Після піллінга шкірні покриви готові до впливу лікувальних грязей , які у вигляді кашки рівномірно наносяться на тіло. Цинк , мідь , калій , магній входять до складу лікувальних грязей , активізують процес розщеплення жиру і підсилюють капілярний кровотік. У більшості салонів грязьове лікування проводиться в рамках таласотерапії , тобто використання продуктів морського походження - грязей і води з додаванням водоростей.


Після процедур шкіра очищується , стає оксамитовою і ніжною , а в тілі з'являється відчуття надзвичайної легкості . На закінчення проводиться загальний масаж , який сприяє поліпшенню циркуляції крові і лімфи в місцях , уражених целюлітом , і нормалізації в них обмінних процесів .

SPA - процедури корисні для підвищення імунітету , для зняття психологічних навантажень , для заповнення сил організму в післяпологовий період.

... Руках і ногах. Фахівці SPA - салону допоможуть вам у догляді за нігтями на руках і ногах , зроблять манікюр і педикюр , допоможуть з проблемними нігтями. Процедури догляду за нігтями здійснюються із застосуванням сучасних косметичних засобів. Фахівці салону зроблять масаж кистей рук і стоп , заснований на теорії рефлекторних точок, що відповідають за здоров'я вашого тіла , використовуючи масла і бальзами на основі самих різних рослин , термальних вод та мінеральних речовин. Вам також запропонують масляні маски , парафінові ванночки , креми та сироватки , що містять вітаміни - антиоксиданти.

... Обличчі. У салоні ви зможете вибрати SPA - процедури по догляду за шкірою обличчя. Чистка шкіри обличчя дозволить підтримати і зберегти її свіжою і здоровою на довгий час. Якщо на обличчі з'явилися дрібні зморшки , і шкіра втратила пружність , з цими проблемами без праці впорається мезотерапія , адже лікувальна косметика потрапляє глибоко в шкіру , а тому діє набагато радикальніше будь-якого крему .


Індивідуально підібрані препарати здатні затримувати вологу в клітинах , коли вони зневоднені , і стимулювати утворення колагенових волокон - це підвищує тургор шкіри і розгладжує зморшки.

Спеціальні коктейлі надають ефект, що підтягує , « прибирають » подвійне підборіддя , формуючи бездоганний овал обличчя , лікують вугровий висип - акне , сприяють зменшенню набряклості шкіри.

Вам запропонують цілий комплекс процедур для шкіри обличчя , включаючи фіто - гомаж і різні маски.

... ВОЛОССІ . Трихолог визначить тип вашого волосся , проаналізує їх стан. Вам підкажуть , бальзами та шампуні якого типу вам підходять , зроблять маску , масаж шкіри голови , що знімає роздратування , накопичене емоційне напруження.

... НАСТРОЇ . Бич нашого часу - хронічна втома , стреси , депресії , притаманні жителям великих міст. SPA - салон надає процедури , здатні перемогти ці напасті , адже вони занурюють нас у світ , спеціально створений для поліпшення самопочуття . Коли обличчя і фігура в порядку , можна подумати про новий імідж . На додаток до вже названих процедур, у салоні можна змінити зачіску , зробити манікюр і педикюр , позасмагати в солярії , скористатися послугами стиліста.

Слід зазначити , що SPA -салони в якості вдалого комерційного ходу пропонують ще одну послугу: ви можете придбати подарунковий сертифікат салону , який є відмінним подарунком. Людина, що одержує від вас такий сертифікат , зможе зробити вибір комплексу процедур , що підходять індивідуально для його тіла і душі , скористатися ними у відповідний час . Купуючи подарунковий сертифікат , ви можете включити в нього будь-які процедури і послуги SPA -клубу , складаючи , таким чином , індивідуальні SPA-програми , або обмежитися визначенням номінала сертифіката , а конкретні послуги володар подарунка вибере сам .

Один день в SPA- салоні , який ви присвятили турботам про себе , здатний замінити тиждень відпустки . Загалом, краще один раз спробувати , ніж сто разів прочитати.

Uzinform
Источник: http://www.ziliart.ru/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Навісні конструкції: ...

КОМЕНТАРІ