У Львівській області Олег Сало зустрівся із керівниками міських, сільських та селищних рад Жовківського району

У Львівській області Олег Сало зустрівся із керівниками міських, сільських та селищних рад Жовківського району

09.12.13 09:37 0 835
Голова Львівської ОДА Олег Сало 7 грудня, побував у Жовківському районі, де обговорив соціально- економічні та культурні питання з керівниками райдержадміністрації, районної ради, міськими, селищними та сільськими головами.

Як наголосив очільник області, в День місцевого самоврядування, такі робочі зустрічі здійснили по районах Львівщини усі його заступники, керівники департаментів, управлінь облдержадміністрації. Поїздки зініційовано для того, аби з’ясувати проблемні питання кожної місцевої громади.

«Хто як не сільський голова найкраще орієнтується у проблемах, адже до нього насамперед звертаються люди для вирішення своїх повсякденних труднощів. Вислухавши усі проблеми і пропозиції, ми будемо знати як нам рухатись далі, як планувати 2014 рік. Інформацію зі всіх районів у понеділок ми підсумуємо на апаратній нараді облдержадміністрації», – зазначив Олег Сало.

Щодо Жовківського району, то на зустріч із головою Львівської ОДА прийшли 45 керівників міських, сільських та селищних рад. Кожен із них розповів про рівень виконання бюджету і погашення заборгованості з виплати зарплати, а більшість пропозицій стосувалась земельних питань, ремонту доріг, завершення об’єктів соціальної сфери, газифікації.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/robochi-pojizdky?album=3&gallery=167

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Празі на підтримку ...
Наступна новина: Севастопольська родина ...

КОМЕНТАРІ