Хмельницька область: рятувальники надали допомогу водіям 2 вантажних автомобілів та 1 мікроавтобусу які потрапили у снігові замети

Хмельницька область: рятувальники надали допомогу водіям 2 вантажних автомобілів та 1 мікроавтобусу які потрапили у снігові замети

09.12.13 09:53 0 997
7 грудня о 20:18 на пункт зв’язку 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Плесна Шепетівського району внаслідок несприятливих погодних умов автомобіль «МАN» розвернуло поперек дороги, що спричинило зупинку руху автотранспорту.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Шепетівського району, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та лебідки розвернули автомобіль у напрямку руху, завдяки чому рух транспорту було відновлено.

8 грудня о 00:50 внаслідок утворення снігових заметів на автодорозі поблизу с. Пирогівці Хмельницького району водій вантажного автомобіля «Iveco» не впорався з керуванням та в’їхав в сніговий замет.

До місця виклику прибуло відділення групи життєзабезпечення Аварійного-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області. Особовий склад відділення надав допомогу щодо буксирування вантажного автомобіля з снігового замету на розчищену ділянку автодороги.

Також 8 грудня о 7:10 внаслідок складних погодних умов на автодорозі Кременець – Біла Церква поблизу с. Білогородка Ізяславського району пасажирський мікроавтобус «Mercedes», у якому перебувало 5 чоловік застряг в переметі.

На допомогу людям негайно прибули рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували мікроавтобус на безпечну ділянку дороги.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій переконливо радить громадянам у період ускладнення погодних умов утриматись від поїздок власним автотранспортом та не планувати поїздок автобусним сполученням. Водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, трос, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий замет. При виборі маршруту руху пріоритет надавити дорогам державного значення.

ГУ ДСНС України

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Телеканалу "Росія ...

КОМЕНТАРІ