Тернопільська обласна прокуратура з'ясує, чи правомірно у Підволочиську продають майно спілки споживчих товариств

Тернопільська обласна прокуратура з'ясує, чи правомірно у Підволочиську продають майно спілки споживчих товариств

09.12.13 08:21 0 838
До депутата Тернопільської обласної ради, голови міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Романа Навроцького звернулись мешканці смт. Підволочиськ із проханням терміново відреагувати на продаж майна спілки споживчих товариств Тернопільської області з аукціону, а саме нежитлового приміщення – магазину "Книги", загальною площею 55,8 кв. м, що розташований за адресою: вул. Данила Галицького, 37 А.

Про проведення аукціону люди дізналися з оголошення в обласній пресі, де зазначено, що стартова ціна приміщення 60000 грн. Зважаючи на це, Роман Навроцький скерував звернення до Прокурора Тернопільської області Геннадія Мовчана з вимогою призупинити підготовку до даного аукціону та перевірити правомірність його проведення, встановити, хто здійснював експертну оцінку цього приміщення та причини відсутності оголошення про проведення аукціону у районній газеті "Гомін волі".

"На мою думку, оголошена стартова ціна даного приміщення – 60 тисяч гривень, є заниженою, адже цей магазин розташований у самому центрі міста й насправді, коштує значно більше. непоодинокими є випадки, коли експертні оцінки приміщень є невірними і об'єкти продають за значно нижчими цінами, ніж би це мало бути. Крім того, часто проведення таких аукціонів їхні організатори намагаються не розголошувати і не достатньо інформують про це населення. Вважаю, що у ситуації, про яку мені повідомили жителі Підволочиська, є чимало порушень і правоохоронним органам потрібно чітко встановити, чи законно продають магазин у Підволочиську", – наголосив Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ