Відбулась робоча зустріч представників Міністерства молоді та спорту України з керівниками регіональних молодіжних центрів праці.

Відбулась робоча зустріч представників Міністерства молоді та спорту України з керівниками регіональних молодіжних центрів праці.

09.12.13 16:01 0 786
6 грудня 2013 року директор Львівського обласного молодіжного центру праці Леся Довганик взяла участь у робочій зустрічі працівників Міністерства молоді та спорту України з керівниками регіональних молодіжних центрів праці.
Зазначимо, що управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації координує роботу Львівського обласного молодіжного центру праці, метою діяльності якого є створення сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді Львівської області.
Під час зустрічі було обговорено низку питань щодо необхідності поширення успішного досвіду роботи регіональних молодіжних центрів праці та напрацювання пропозицій щодо створення умов для роботи центрів. Особливістю діяльності молодіжних центрів праці є їх мобільність, оскільки вони діють безпосередньо в молодіжному сегменті, реагуючи на потреби та запити молоді.

Любов Блащук, управління молоді та спорту ЛОДА

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершився зимовий ...
Наступна новина: У розпал революції Садовий ...

КОМЕНТАРІ