У розпал революції Садовий озброює СБУ

У розпал революції Садовий озброює СБУ

09.12.13 16:02 0 1856
Виконком Львівської міської ради рішенням від 02.12.2013 безоплатно передав Управлінню СБУ у Львівській області техніки на понад 265 тис. грн. У переліку обладнання є, зокрема, два нічні приціли «Дідал» на суму майже 90 тис. грн., сервер, комплект зв’язку, бензиновий генератор та чохли для гвинтівок. Контроль за виконанням рішення покладено на першого заступника міського голови Львова.

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіяна Лопачака висловив обурення фактом матеріяльної підтримки силовиків у розпал акцій протесту в Україні. «У час, коли «Беркут» жорстоко б’є студентів, коли влада стягує силовиків до Києва для насильницького розгону Евромайдану факт матеріяльної підтримки спецпризначенців є прямим доказом того, що міський голова Садовий зрадив львівську громаду, зрадив тих, хто залишився в місті, зрадив тих львів’ян, які перебувають на Евромайдані у Києві. Очевидно, що все це – спільна гра з нардепами-«регіоналами», які на закритому засіданні Б’юджетного комітету ВРУ проголосували за збільшення видатків на утримання правоохоронних органів», – зазначив Маркіян Лопачак.

Фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді вимагає від виконавчого комітету ЛМР негайно скасувати рішення №931 від 02.12.2013, до розгляду цього питання повернутися тільки після стабілізації політичної ситуації в Україні.

Переглянути документ можна за посиланням: http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/Info/doclmr_1.NSF/%28SearchForWeb%29/E1F2B4FD225248BCC2257C380053C08A?OpenDocument

Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ